Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud onctueux
15 Min
Œufs sur le plat vapeur
15 Min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs Bénédicte
45 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min