Urządzenia i Akcesoria
Cuire du riz long complet
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
200 - 450 g de riz long complet
-
500 - 900 g d'eau
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
5 g
Kalorie
1150 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Légumes rissolés
Brak ocen
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Chocolat chaud
10 min
Citronnade
5 min
Cuisson du riz
25 min
Champignons sautés
55 min
Purée de pomme de terre
50 min