Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g gemengde verse rode vruchten
- 40 g basterdsuiker
- 900 g volle melk
- 30 g melkpoeder
- 120 g volle yoghurt
- 250 g water
- 30 g citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Nougatine
1h 30min
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Aardbeienjam
1h 5min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Vanille yoghurt
12h 20min
Gewone yoghurt
14h
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.