Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g gemengde verse rode vruchten
- 40 g basterdsuiker
- 900 g volle melk
- 30 g melkpoeder
- 120 g volle yoghurt
- 250 g water
- 30 g citroensap
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewone yoghurt
14 godz.
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Brak ocen
Chocoladehazelnootpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15 min
Aardbeienjam
1h 5 phút
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Soja yoghurt
12h 15 min
Vanille yoghurt
12h 20min