Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g water
- 80 g boter, cut in pieces
- 1 snuifje zout
- 2 tl suiker (20 g) (opcjonalnie)
- 120 g bloem
- 3 eieren (53-63 g each)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Suikerglazuur
Brak ocen
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Profiteroles
2 godz.
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Dunne grissini
Brak ocen
Snel bladerdeeg
1h 20 min
Roomboterglazuur
5min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Banketbakkersroom
15 min
Kruimeldeeg
5min