Urządzenia i Akcesoria
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 unidades
Składniki
-
600 g de harina de trigo
-
15 - 20 g de sal
-
310 g de agua (a temperatura ambiente)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
5 g
Kalorie
704 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oriente
101 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 godz. 45 min
Pan de ajoblanco y pasas
3 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan ácimo
1 godz. 50 min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Panisses (bastones de garbanzos)
1 godz. 30 min
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min
Pan indio
45 min
Pan rápido a la plancha
25 min