![Pan de pascua judío (Matzá) - Israel Pan de pascua judío (Matzá) - Israel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1497047-3CB6-4A95-8CBD-4E32F14C899E/Derivates/9f71dcfc-7ec4-4812-9dd4-c3906dd5bd3a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de harina de trigo
- 15 - 20 g de sal
- 310 g de agua (a temperatura ambiente)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 704 kJ / 168 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panes pita
1 Std. 50 Min
Panecillos de aceite
1 godz. 25 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 godz. 40 min
Pastelitos de miel marroquíes
1 godz.
Pan rápido a la plancha
25 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 Std. 20 Min
Pan indio
45 min
Zatar - Oriente Próximo
5 min
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min
Bao buns vegetarianos
40min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min