Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macarons de coco
- 60 g de almendra molida
- 140 g de azúcar glas
- 1 cucharada de coco rallado
- 2 claras de huevo (60 g)
- 20 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
Helado de coco
- 100 g de azúcar glas
- 400 g de leche de coco congelada en cubitos
- 1 clara de huevo pasterizada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1.13 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 5.24 g
- Błonnik
- 1.33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas Springerle
10 Std.
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Merengue francés
2h 15min
Mochi relleno de helado (Mochi aisukurimu) - Japón
1h
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2 Std. 45 Min
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Mocktail de aguacate al tomillo
10 min
Cupcakes de café y avellanas
1h 35 min
Chocolate caliente (sin lactosa)
10 min
Yogur líquido con coulis de fruta
8 Std. 10 Min
Macarons
2h 30 min
Chocolate caliente a la canela
10 min