
Urządzenia i Akcesoria
Tortilha de atum no forno
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
água1200 g
-
sal2 c. chá de
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas500 g
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
cebola cortada em lâminas300 g
-
pimento vermelho cortado em tiras100 g
-
pimento verde cortado em tiras100 g
-
azeite35 g
-
atum em lata escorrido250 g
-
ovos8
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
481 kcal /
0 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Janeiro 2017
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia