Urządzenia i Akcesoria
Markklößchen (Suppeneinlage)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen
Składniki
-
Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)100 g
-
Paniermehl80 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Petersilie abgezupft1 Stängel
-
Eier2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
673 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Bayerische Creme
8h
Zwiebelkuchen
2h 15min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Quark-Öl-Grundteig
5min
Hefegrundteig, süss
1h
Spargel mit Kartoffeln
50min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Eierstich
25min
Reibekuchen
45min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min