Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Blätter Gelatine
- 100 g Zucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 300 g Rotwein
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Caipirinha-Creme
3h 30min
Pfirsich-Wein-Creme im Glas (vegan)
2小时 15 分钟
Welfencreme (Welfenspeise)
2 Std. 30 Min
Damencreme
5j 20 menit
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Zabaglione
15 Min
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Panna Cotta al caffè
5h
Weincreme
5 Std. 40 Min
Herrencreme
4h 15min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1小时 15 分钟