Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Eier, getrennt
-
700
g Weißwein, trocken
lub Weißwein, lieblich - 70 g Zucker
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1019 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mürbeteig
5 Min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Orangentarte mit Weinschaumsauce
3h 35min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Weincreme
5h 40min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3 Std.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Hefegrundteig, süss
1 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min