Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 38.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 50.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1 Std.
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Tarta monstruo rosa
3óra 15p
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Layer cake de nata y frutos rojos
2 Std. 15 Min