Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 38.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 50.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Muffins de chocolate y muffins de manzana y canela
1 godz. 20 min
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3h 40 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Mississippi mud cake
50min
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Tortitas de chocolate con salsa y nata montada (HESTAN CUE)
45 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min