Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with spring onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.4 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Sweet and sour pork
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min