Urządzenia i Akcesoria
Dip de alcaparras e azeite
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
dentes de alho2
-
alcaparras20 g
-
orégãos1 c. chá de
-
rosmaninho1 c. chá de
-
tomilho2 c. chá de
-
sal1 pitada de
-
piripíri5 gotas de
-
azeite120 g
-
Pão cortado em fatias q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
10 g
Kalorie
2723 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Novembro 2019
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 min
Xarém de sardinha
50 min
Quadrados de gelado de lima
3 godz. 10 min
Molho oriental para legumes
10 min
Palitos de queijo com pesto
1 godz. 30 min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 godz. 25 min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Gulab jamun com água de rosas
30 min
Risoto de alcachofra
30 min
Minestrone
45 min
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Risoto
30 min