
Urządzenia i Akcesoria
Pâte brisée au curry XL
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
565 g
Składniki
-
de farine de blé300 g
-
de curry en poudre2 c. à soupe
-
de beurre froid, coupé en morceaux150 g
-
de sel1 c. à café
-
d'eau froide100 g
Wartości odżywcze na 565 g
Kalorie
2201 kcal /
9178 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
126 g
Węglowodany
229 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Sód
1978 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja