Urządzenia i Akcesoria
Jajecznica z kiełbasą na parze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
10 g oleju
-
150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
-
6 jajek
-
1 szczypta soli
-
300 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
559.4 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
1298.1 kJ /
310.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jajka sadzone na parze
15 min
Kawa latte
10 min
Jajecznica na parze
15 min
Kawa parzona
20 min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45 min