Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di riso tipo Originario
- 110 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di acqua di fiori di arancio
- 1 uovo
- 50 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscottini alle mandorle (senza glutine)
1 godz. 10 min
Biscotti latte e vaniglia
1h 35 min.
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35 min
Biscotti di mais
40 min
Biscotti di avena
30 min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Biscotti della nonna
30 min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Biscotti di riso
45 min
Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato
1h 25min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15min