Biscotti croccanti di riso

Biscotti croccanti di riso

4.5 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 110 g di riso tipo Originario
  • 110 g di burro morbido a pezzi
  • 50 g zucchero
  • 2 cucchiai di acqua di fiori di arancio
  • 1 uovo
  • 50 g di farina tipo 00

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.3 g
Kalorie 1716 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...