Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti al limone
1h 5min
Chicchi di caffè
2h 30min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Biscotti alla nocciola
2h
Canestrelli
1h 50 min.
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Meringhe
2h
Baci di dama
1h 30min
Brutti ma buoni
2h
Pan meino (Pan de mej)
50min
Biscotti alle nocciole
40min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55 min