Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 30 g di Rum
- 30 g di miele di castagno
- 30 g di acqua frizzante
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan meino (Pan de mej)
50min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Biscotti di mais
40 min
Risotto timo e toma
35min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50min
Focaccia al formaggio
55min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1 Std. 20 Min
Mini bonet
2 godz.
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Grissini torinesi
1h 35min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Bonèt
2 godz.