Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 1 lata de leite condensado (350 g aprox.)
- 3 limas (raspa e sumo)
- 1 limão, só o sumo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 299 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 min
Bavaroise de morango
8h 5min
Mousse de maracujá
10min
Delícia de morango
1h 30min
Mousse de chocolate branco e morangos
2 Std. 10 Min
Mousse de manjericão
4 Std.
Mousse de framboesa e lima
5min
Tarte fresca de limão
2h
Mousse de café e leite condensado
4 Std.
Cheesecake de limão
6h 30min
Baba de camelo e avelãs
30 min
Mousse de limão
1h