Pão recheado com queijo e alho-francês

Pão recheado com queijo e alho-francês

4.7 269 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • queijo mozarela
    100 g
  • queijo Emmental
    100 g
  • queijo da Ilha
    50 g
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • dente de alho
    1
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • manteiga
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • bacon em cubos
    150 g
  • leite
    250 g
  • farinha de trigo
    20 g
  • cebolinho picado
    1 c. sopa de
  • pão alentejano (850 g aprox.)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1174.2 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 2036.2 kJ / 486.7 kcal
Tłuszcz 30.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 42.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...