Hähnchenbrust auf Salbeignocchi

Hähnchenbrust auf Salbeignocchi

4.4 267 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    50 g
  • Salbeiblätter
    6 - 8
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    60 g
  • Wasser
    1400 g
  • Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
    4
  • Butter
    20 g
  • Gnocchi aus der Kühltheke
    500 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 598 kcal / 2499 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...