
Urządzenia i Akcesoria
Musztarda pomarańczowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 słoiki
Składniki
-
białej gorczycy250 g
-
soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego250 g
-
białego octu winnego250 g
-
cukru100 g
-
kminu rzymskiego, mielonego1 łyżeczka
-
curry, mielonego1 łyżeczka
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
-
imbiru, suszonego, mielonego1 łyżeczka
-
kurkumy, suszonej, mielonej½ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
930.5 kcal /
3895.8 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
45.7 g
Węglowodany
108 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
490 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Przepisów
Polska
Polska