Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g capsicum, deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 968.7 kJ / 230.6 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 300.4 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed chicken strips
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min