Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
water (to the 1L fill level)
-
eggs6
-
mayonnaise to taste (see Tips)50 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
bread of choice10 slices
-
cress or alfalfa sprouts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
256.6 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
650.5 kJ /
155.5 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Browned beef mince
20 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Cooking White Rice
25 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Sautéed chicken cubes
15 min
No fail mash potato
20 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min