Egg Salad Sandwiches

Egg Salad Sandwiches

4.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces

Składniki

  • water (to the 1L fill level)
  • eggs
    6
  • mayonnaise to taste (see Tips)
    50 g
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • bread of choice
    10 slices
  • cress or alfalfa sprouts
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 256.6 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 650.5 kJ / 155.5 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...