Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 牛里脊 ,切条
- ¼ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 酱油
- 1 茶匙 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 油
- 10 克 蒜头
- 30 克 洋葱, 切丝
- 10 克 黄油
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1312 kJ / 313 kcal
- Białko
- 17.594 g
- Węglowodany
- 2.083 g
- Tłuszcz
- 25.117 g
- Błonnik
- 0.274 g