Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 150 克 土豆 ,去皮切块
- 100 克 新鲜三文鱼鱼排
- 1 个 柠檬 ,挤汁
- 2 汤匙 油
- 50 克 胡萝卜 ,切块
- 50 克 芦笋 ,切段
- 1 个 牛油果 ,熟的,切半去核取果肉
- 少许 盐
- 少许 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2686 kJ / 642 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Błonnik
- 6.4 g