Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 腊肉 ,切粒
- 20 克 油
- 150 克 青菜 ,切粒
- 250 克 白米饭 ,冷的,最好选用隔夜的
- 1 茶匙 盐
- 5 克 生抽
- 1 汤匙 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2196.5 kJ / 525 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 33.9 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Błonnik
- 1.2 g