椒麻大薄片

椒麻大薄片

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 紫洋蔥
    150 克
  • 冰水
    1000 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 白醋
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 花椒油
    1 大匙
  • 花椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1000 克
  • 火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)
    300 克
  • 香菜 ,切碎
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 287.3 kcal / 1200.7 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 12.4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 43.8 g
Sód 65 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...