Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolla
- 30 g de mantequilla
- 700 g de tomates cortados en dos
- 70 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 yogur natural desnatado
- 2 - 4 hojas de albahaca fresca
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 231 kJ / 55 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4.25 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de apio
40min
Crema de lechuga
40min
Sopa griega de tomate y yogur
10 Min
Crema de maíz con guisantes frescos
45min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de cebolla con cerveza
1 Std. 10 Min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de tomate
30min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Sopa griega de garbanzos
25 Min
Sopa de tomate
1 Std.