Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pieza de calabacita, en cubos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 100 g de espárragos, sin tallo
- 150 g de vino blanco
- 200 g de arroz arborio
- 400 g de agua
- 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 50 g de requesón
- 1 rama de perejil chino fresco, picado
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3413 kJ / 813 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 3986 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa pesto
10 min
Gohan
45min
Crema de jitomate
30min
Pad thai
40min
Risotto de alcachofa
25 min
Sopa de cebolla TM6
55min
Puré de papa
50min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1h
Pasta de curry tailandés
30min
Risotto de calabacita
25 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50min