Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de ajos, pelados
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- ½ cdita de sal fina
- 10 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 790 kJ / 188 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa verde cruda
5min
Ensalada cremosa de papas
40 min
Mantequilla de ajo y perejil
2 godz. 10 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 min
Limonada - Demo - presentadores
10min
Marinada de cilantro
5min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Salsa verde cruda
5min
Salsa verde cruda
5min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min