Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
250 g ryżu parboiled
-
550 g wody
-
½ łyżki oleju
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
5 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
969.5 kJ /
229.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 500 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 400 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 350 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 300 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min
Gotowanie ryżu
25 min