
Urządzenia i Akcesoria
Glace à la rhubarbe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
de lait entier200 g
-
jaunes d'œufs (utiliser de gros œufs)6
-
gousse de vanille seulement les graines1
-
de double crème400 g
-
de sucre en poudre250 g
-
de rhubarbe coupée en morceaux (env. 3 cm)700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
593 kcal /
2479 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saison des glaces
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria