Urządzenia i Akcesoria
Zabaglione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Marsala, trocken60 g
-
Weisswein, trocken60 g
-
Zucker120 g
-
Eigelb6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabeljau mit Aïoli und Gemüse
1 godz. 15 min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 godz.
Risotto (XXL)
40 min
Sauce béarnaise
20 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Sauce Béarnaise
15 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Klassische Zabaglione
15 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Zabaglione
15 min