Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Marsala, trocken
- 60 g Weisswein, trocken
- 120 g Zucker
- 6 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Crema Catalana
1h 10min
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce Béarnaise
15min
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Crema catalana
40 min
Forellenmousse
5min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zabaglione
15min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 min
Klassische Zabaglione
15min