![Sauce Hollandaise Sauce Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2739EFC2-305F-46D8-834D-D8925206B947/Derivates/3cf707d2-b0a6-4b06-b089-4a39d6e61a1d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Butter
- 2 EL Weisswein
- ½ EL Aceto balsamico bianco
- 2 Eigelbe
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20 min
Paniermehl
5 min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Curry-Coleslaw
40min
Risotto
30min
Sauce Hollandaise
15 min
Mayonnaise
5 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Hamburger mit Coleslaw
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min