Urządzenia i Akcesoria
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
48 Stücke
Składniki
-
Zucker180 g
-
Brot, vom Vortag in Würfeln (3 cm)250 g
-
Amaretti in Würfeln100 g
-
Milch700 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker1 TL
-
Kakaopulver75 g
-
Pinienkerne100 g
-
Sultaninen100 g
-
Orangeat100 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier3
-
Grappa2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
413 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Cantucci
1h 50min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Osterkuchen
1h 45min
Linzer Torte
1h
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30min
Meitschibei
1h 30min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Luzerner Lebkuchen
55min