Urządzenia i Akcesoria
Tomato Beef Casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
yellow onion chopped50 g
-
cooking oil2 tsp
-
tomatoes cut in small pieces300 g
-
tomato purée40 g
-
chicken stockwater150 g
-
salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
shabu shabu sliced meat beef200 g
-
tofu cut in cubes (2cm x 2 cm)200 g
-
spring onion chopped2 stalk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1303.3 mg
Białko
60.1 g
Kalorie
2811.2 kJ /
671.9 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Mint lemonade
5 min
Moi Moi
1 godz.
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 godz. 25 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min