Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Upside Down Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Topping
-
brown sugar5 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
canned pineapple in juice, plus 5 oz juice6 - 7 slices
Batter
-
confectioners sugar6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour8 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
108.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Texas Sheet Cake
1 godz. 30 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.
Apple Cinnamon Cake
1 godz. 45 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min