Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Upside Down Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Topping
-
brown sugar5 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
-
canned pineapple in juice, plus 5 oz juice6 - 7 slices
Batter
-
confectioners sugar6 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour8 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
108.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Crème Pâtissière
15 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min