Urządzenia i Akcesoria
Summer Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Summer Pudding
-
fresh strawberries hulled, halved600 g
-
fresh mixed berries (blueberries, blackberries, etc.)300 g
-
fresh raspberries250 g
-
light brown sugar380 g
-
oil for greasing
-
sliced white bread crusts removed, cut in squares and triangles (400 g approx.)10 - 15 slices
Chantilly Cream
-
double cream cold400 g
-
lemon juice to taste5 - 8 drops
-
icing sugar1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
2140 kJ /
511.5 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
76.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Butter
10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Fool
1h 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Frangipane Cake
1h 45min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Rhubarb Crumble
55min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Florentines
1h 10min
Lemon Tart
4h 30min