Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 30 g de levadura fresca
- 2 cdas café soluble
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 100 g de mantequilla sin sal (a temperatura ambiente) en trozos
- 400 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 50 g de pasas
- harina de pan para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 386.6 kJ / 92.4 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 83.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30 Min
Pan de frutos secos
2 godz. 10 min
Panqué de zanahoria
1 Std.
Árbol de vainilla y especias
12hod.
Pastel Texano
1h 30min
Panqué con arándanos
1 Std.
Pastel de frutas con ron
1 Std. 20 Min
Helado de yogur griego y frambuesa (bajo en grasa) TM6
10h 15min
Pan de cocoa
3h
Tarta de piña y coco
1 Std.
Cacerola de pollo
30 Min
Flan de queso crema
4h