Urządzenia i Akcesoria
Dip de pimiento
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
1 diente de ajo pelado
-
½ pimiento rojo desvenado y en trozos
-
200 g de crema ácida
-
380 g de queso crema
-
1 cdita de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
634.9 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1191.7 kJ /
284.8 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chocolate caliente
10min
Adobo con carne
50min
Ceviche de camarón
2h
Dip de queso y rábano
5min
Camarones al ajillo
25min
Dip de ostiones y espinaca
15min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Camarones al mojo de ajo
20min
Aderezo de yoghurt
5min
Dip de jitomates deshidratados
5min
Mousse rápido de aguacate y cilantro
5min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5min