Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 个 猪蹄, 约700~800克,提前汆水沥干
- 1100 克 水
- 10 克 姜, 切片
- 20 克 米酒
- 5 片 陈皮
- 100 克 白芸豆, 泡发至少6小时,泡发后去皮
- 2 茶匙 盐
蘸料
- 2 汤匙 生抽
- 1 茶匙 辣椒油
- 1 茶匙 醋
- 1 支 葱, 切葱花
- 1 小撮 芝麻, 熟的
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1387 kJ / 331 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Błonnik
- 2.6 g