Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 猪里脊肉 ,切丝
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 淀粉
- 30 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 100 克 笋 ,切片,提前汆烫沥干
- 250 克 年糕 ,切片,汆水沥干
- 10 克 蚝油
- 150 克 大白菜 ,切3×3厘米块
- 15 克 生抽
- 5 克 老抽
- 5 克 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 25 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2897.5 kJ / 692.5 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 79.1 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 1102.1 mg