Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 片 姜
- 20 克 油
- 300 克 笋 ,选春笋,切片
- 500 克 牛尾 ,切段,约5×5厘米,焯水洗净
- 1250 克 水
- 150 克 咸肉 ,焯水洗净
- 20 克 料酒
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 49.3 mg