
Urządzenia i Akcesoria
牛尾腌笃鲜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
姜2 片
-
油20 克
-
笋 ,选春笋,切片300 克
-
牛尾 ,切段,约5×5厘米,焯水洗净500 克
-
水1250 克
-
咸肉 ,焯水洗净150 克
-
料酒20 克
-
盐 ,依个人口味调节1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
265 kcal /
1108.8 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
19.2 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
49.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny