Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de toffee
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de zumo de limón
Bombones
- 300 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 538.3 kJ / 128.8 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones de gianduja
1h
Azúcar de vainilla
72 godz.
Crema pastelera
10min
Masa choux
2h
Turrón duro
49 Std.
Rocas de chocolate heladas
1 Std. 20 Min
Azúcar invertido
20 min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Carolinas
50min
Fudge de chocolate y pistachos
2 Std. 10 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Profiteroles
2h