![Carne de res con pimientos Carne de res con pimientos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6FB3E270-964B-41AA-9669-6EF9532DBE58/Derivates/7e092827-7ed5-4b84-b032-e36342c7d42f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de aceite de oliva
- 10 g de dientes de ajo
- 250 g de solomillo, en trozos (1 cm x 3 cm)
- 150 g de pimientos (rojos y amarillos), en tiras (0.5 cm x 3 cm)
- 50 g de chile verde, en rebanadas
- ¼ cdita de pimienta molida
- ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de vinagre de arroz
- 10 hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3054 kJ / 730 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Pollo al cilantro
35min
Picadillo con rajas
25 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Res con pimientos y salsa picante
40 min
Pollo a la cazadora
40 min
Salpicón de pollo
25 min
Pastel de carne
50min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 min