Carne de res con pimientos

Carne de res con pimientos

2.9 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porción

Składniki

  • 45 g de aceite de oliva
  • 10 g de dientes de ajo
  • 250 g de solomillo en trozos (1 cm x 3 cm)
  • 150 g de pimientos (rojos y amarillos), en tiras (0.5 cm x 3 cm)
  • 50 g de chile verde en rebanadas
  • ¼ cdita de pimienta molida
  • ¼ cdita de sal fina o al gusto
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 10 hojas de albahaca frescas para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 24 g
Kalorie 3054 kJ / 730 kcal
Tłuszcz 68 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...