Urządzenia i Akcesoria
Ciambella ciociara
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
9 pezzi
Składniki
-
360 g di acqua
-
3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
100 g farina tipo 0
-
15 g di sale
-
5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere5 - 10 g di semi di anice a piacere
-
2 cucchiai olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
646 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1081.4 kJ /
258.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Maritozzo romano
11 godz.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Ciaramicola
1 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Torta al testo
1 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.