蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 439.8 kcal / 1838.6 kJ
Białko 35.8 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 42.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 67.2 g
Sód 1618.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...