Urządzenia i Akcesoria
蒲燒鯛魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
醬油60 克
-
味醂50 克
-
米酒80 克
-
麥芽糖50 克
-
紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)350 克
-
白芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1618.6 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1838.6 kJ /
439.8 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
67.2 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan