蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.7 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1618.6 mg
Białko 35.8 g
Kalorie 1838.6 kJ / 439.8 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 67.2 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...