Refogar 200-300 g de cebola

Refogar 200-300 g de cebola

4.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose

Składniki

  • azeite
    20 g
  • cebola castanha cortada em fatias
    200 - 300 g
    200 - 300 g cebola roxa, cortada em fatias

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 22 mg
Białko 3 g
Kalorie 1030 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...