Urządzenia i Akcesoria
Refogar 200-300 g de cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
200 - 300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola castanha cortada em fatias200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 250 g de chalota
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min