Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g azeite
-
200 - 300
g cebola castanha cortada em fatias
lub 200 - 300 g cebola roxa cortada em fatias
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Esparguete de miolos sangrentos
13h 30 min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 godz. 5 min