Risoto à carbonara

Risoto à carbonara

4.4 264 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • bacon fatiado
    50 g
  • queijo parmesão
    50 g
  • bacon em cubos
    150 g
  • azeite
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • vinho branco
    70 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • caldo de legumes caseiro
    700 g
    700 g água, e 1 cubo de caldo de legumes
  • sal
    1 c. chá de
  • gemas de ovo
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 22 g
Kalorie 0 kJ / 736 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...