Espinacas con pasas y piñones

Espinacas con pasas y piñones

4.1 139 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de pasas
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de piñones
  • 400 g de espinacas baby frescas
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 291.7 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 922 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...