
Urządzenia i Akcesoria
Espinacas con pasas y piñones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones
Składniki
-
de pasas40 g
-
de aceite de oliva virgen extra40 g
-
de piñones50 g
-
de espinacas baby frescas400 g
-
de pimienta molida1 - 2 pellizcos
-
de sal½ cucharadita
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
220 kcal /
922 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
291.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania